Endnu en julegave at vise frem… denne gang absolut ikke hemmelig, eftersom modtageren tog den med hjem i går. Inden både gave og modtager forlod matriklen, var min veninde dog sød nok til at lade sig bruge som model, på betingelse af hovedløse billeder. Det var ikke noget problem at love.

Another Christmas gift to show off… this time not the least in secret as the recipient took it with her home yesterday. Before both gift and recipient left the site, she was kind enough to put up with playing model for me, on the condition that I wouldn’t post any head shots. Not a problem, dear!

  • Plasma Ray sweater (ravelry link)
  • Mønster/Pattern: Mit eget med inspiration fra en tidligere success med en drops sweater (denne her). Modellen er blevet gjort meget længere (er næsten en sweater kjole nu), har fået et andet mønster design, og jeg har tilføjet tilknappede slidser i siden af ribben i hals og ved hoften. / My own after inspiration from a previous successfull Drops sweater (this one). I’ve added a good deal of lenght (almost a sweater dress now), have changed the stranded design, and I’ve added buttoned up slits at the ribbing on the hip and the neck.
  • Garn/Yarn: Garnstudio Karisma Superwash, 555 g
  • Pinde/Needles: 4½mm + 5mm
  • Noter/Notes: En anden gang bør jeg nok have lidt flere mål at gå efter. Der er lidt for meget plads i ærmerne, og måske en anelse for lidt omkring hoften (undskyld), men ellers er den vist meget god. Det var første forsøg på re-design/radikal ændring af opskrift, og jeg er ganske godt tilfreds. / Another time, I might gain a bit by having more measurements of the recipient. There’s a bit too much room in the sleeves and a bit too little at the hip (sorry), but other than that, it’s pretty perfect. It was my first attempt at re-design/radical changing of pattern, and I’m very happy.