Stabilitet er ikke en fast gæst hos mig, i hvert fald ikke med hensyn til strikkerelaterede ting. Det gik ellers meget godt med mit Sock-Yarn-O-Meter-II, men så kom jeg til at tage på Fåreavlernes Julemarked. Der var der (udover nogle fantastisk lækre spindefibre) lækkert garn, og selvom jeg holdt stand længe, så kunne jeg til sidst ikke lade være med liiiige at købe et enkelt nøgle Zauberball i grøn. Den slags regnormerygrad koster, og der er blevet trukket 21,2 % fra o-meteret (av for den).

Stability is not a very common thing in me, at least not when it comes to point related to knitting (and stashing). Things went really well with my Sock-Yarn-O-Meter-II, but then I happened to visit the ‘Sheepbreeder’s Christmas Fair’. There I saw (apart from some intensely gorgeous spinning fibre… which also came home with me) a lot of very, very nice yarn. I did keep my distance (so as to not be influenced by the yarn fumes) for a while, but eventually a beautiful green ball of Zauberball got to me. That sort of spineless behaviour costs, and I’ve detracted 21,2 % from the o-meter (sheesshh, it costs to fall prey to yarn).

Heldigvis er det december, hvilket betyder overproduktion (så meget som muligt, i hvert fald) af gavesokker. To par er blevet færdige på under 2 uger, og det luner heldigvis lidt på o-meteret igen.

Luckily it is December, which means an over production (as far as possible) of socks for gifts. I’ve finished two pairs during the last two weeks, and it helps add a bit more to the o-meter again.

  

  • Green + Blue stashbuster socks (Ravelry links) (#15 + #16 for 52 pair plunge III)
  • Mønster/Pattern: Variationer af min standardsok / variations of my standard vanilla sock
  • Garn/Yarn: 9 forskellige rester (4 til de grønne og 5 til de blå) af forskellige sokkegarner, bla. Regia, Arwetta, Malabrigo og Yarn Nerd. I alt 138 g = 6,9 % til o-meteret / 9 different left-overs (4 for the green and 5 for the blue) of different origin, among these Regia, Arwetta, Malabrigo and Yarn Nerd. A total of 138 g = 6,9 % for the o-meter
  • Pinde/Needles: 2 sæt af 2½mm strømpepinde / 2 set of 2½mm DPNs
  • Noter/Notes: Begge par er strikket på den måde, at jeg har begyndt begge sokker samtidig på hvert sit sæt pinde og så strikket fra hver ende af en rest indtil der ikke var mere tilbage… det hjælper også på hastigheden, at jeg på den måde undgår sss=second sock syndrome / I knit both pairs by casting on for both socks at the same time and then knitting from both ends of a particular left-over until it was used up. This method also helps speed my finishing as I avoid the dreaded sss=second sock syndrome.