Min Tour går rigtig godt i år. Af en eller anden grund er jeg produktiv, men jeg klager ikke, for når fibrene bliver til garn, så bliver der jo plads til flere fibre, ikke? Det er i de sidste par dage blevet til hele to færdige garner.

My Tour is going really well this year. For some unexplicable reason I seem to have become productive. It’s no reason for complaint, since I figure that when the fibres become yarn, I have room for more fibres, right? In the last couple of days, I’ve finished two new yarns.

  • Luxury yarn (Ravelry link
  • Start: July 15th
  • Finished: July 20th
  • Fibre: Den grå tråd er en blanding af merino og cashmere og den hvide er ren silke / The grey single is a mix of merino and cashmere, while the white is pure silk
  • Vægt/weigth: Garnet vejer 212 gram og løber 348 meter, så det er en worsted tykkelse / The yarn weighs in at 212 grams and runs 348 meters (380 yards), so it’s about worsted weight.

  • Silk yarn (Ravelry link)
  • Start: July 15th
  • Finished: July 20th
  • Fibre: Ren silke, resten af den tråd, jeg brugte til det ovenstående garn / Pure silk, the rest of the single from the yarn above.
  • Vægt/weight: 38 g, 2-trådet, og der er 120 meter / 38 g, 2ply and there is 120 m (131 yards)

Mit næste projekt er at spinde noget rimelig brugbart sokkegarn. Jeg er gået i gang, men det tager godt nok lang tid at spinde de tynde, tynde tråde, der skal tvindes til et 4-trådet garn. Selvom jeg ikke når i mål med det sidste projekt, vil jeg sige, at Touren har været en success for mig. Jeg har genopdaget glæden ved at sidde ved rokken, og så har jeg fået noget virkelig skønt garn ud af det, som jeg glæder mig rigtig meget til at strikke med.

My next project is to spin some useable sock yarn. I have started, but oh my, it does take long to spin the fine, fine singles that are destined to be plied into a 4ply yarn. Even though I may not finish this latest project, I’d say that the Tour has been a roaring success for me. I have rediscovered the joy of sitting by my wheel, and furthermore, I’ve managed to spin some really lovelly yarn, which I look forward to knitting with.