Et af de mønstre, der er blevet færdig for nylig er Six’es. Jeg var “nødt” til at starte endnu et tæppe for at få de sidste detaljer på plads, og det er heldigvis lykkedes rigtig godt, og så er jeg også kommet godt langt på det lille babytæppe.

One of the patterns that I’ve finished recently is Six’es. I “had” to start another little blanket to get the last details worked in, and luckily it worked perfectly. Furthermore, I’ve gotten a good way into the new little baby blanket. But for now, I can present the pattern for the Six’es afghan.

Mønster/Pattern: Six’es (Ravelry link) by Lykkefanten

Størrelser/Sizes: Der er tre forskellige størrelser: et babytæppe, et sofatæppe og et sengetæppe. For hver størrelse er der et diagram, man kan bruge til planlægning af farver, samt en angivelse af hvor mange af de forskellige stykker man skal bruge. Man kan selvfølgelig også bare lave et antal sekskanter og så sy dem sammen. / There are three different sizes: a baby blanket, a lapghan, and a bed spread or afghan. Each size is illustrated with a diagram that can be used to plan the colour scheme, and there are a count of how many of the different pieces you need. Another possibility is of course just to make any number of hexagons and sew them together.

Garn/Yarn: 300 g, 600 g eller 1200 g sokkegarn til de tre forskellige størrelser. / 300 g, 600 g, or 1200 g of Sock yarn for the three different sizes.

Pinde/Needles: 3mm

Sprog/Language: Dansk og engelsk / Danish and English

Pris/Price: 3.95 USD