Meget kan man sige, men ikke at Holst garn har nogen langsom service! Min garnordre fra i fredags kom i går, og siden da har jeg prøvet at overtale mig selv til, at jeg hellere må vente med at starte et nyt projekt, før jeg har færdiggjort mindst et par stykker mere.

Much can be said of the world, but not that Holst garn runs a slow service. My order from Friday arrived yesterday and since then I have been trying to convince myself that I really should finish a least a couple more things, before I start another project.

Så er det jo heldigt, at jeg faktisk ligeså stille bliver færdig med tingene på min liste. Det sidste nye fra pindene er et luksushalstørklæde. Næste project med prioritet er en vest til min far, hvor jeg næsten er oppe ved ærmegabet.

Perhaps it is good luck then that I really do finish my ongoing projects one at a time. The most recent of the needles is a luxury scarf. The next project with priority is a vest for my father, and I am nearly at the armholes, so it’s going pretty well.

  • Luxury Lamina (Ravelry project link)
  • Mønster/Pattern: Lamina (Ravelry link) by Lykkefanten
  • Garn/Yarn: hjemmespundet merino/cashmere/silke garn spundet i årets Tour de Fleece, 212 g i alt / homespun merino/cashmere/silk yarn spun during this year’s Tour de Fleece, 212 g
  • Pinde/Needles: 5½ mm
  • Noter/Notes: Jeg var meget tæt på at løbe tør for garn, så jeg fiflede lidt med afstanden mellem de sidste to “blade” til stort held, for jeg havde ca. 10 cm garn tilbage til slut. Det færdige halstørklæde måler 240 cm. / I almost ran out of yarn towards the end, so I adjusted the pattern a bit by adjusting the space between the last two “leaves”, which turned out to be prudent as I only had 4 inches of yarn left over afterwards. The finished scarf is 98 inches long.

Det er nu noget helt særligt at strikke af hjemmespundet garn. Jeg bliver så glad, hver gang jeg sidder med strikketøjet. Måske det er følelsen af, at jeg har fulgt projekte, så langt jeg kan, helt fra fibre til færdigt halstørklæde (og når designet så ovenikøbet er ens eget, går man jo helt i selvsving). Jeg tror lige, jeg kender den helt rette, der nu skal have en luksuriøs blød klud at svinge mange gange om halsen…

It is something special for me to knit with home spun yarn. I am happy everytime I sit with my knitting. Perhaps it is the feeling of having followed the project through as long as I could, from fibres to finished scarf (and when the design is my own, I can only wallow even more in that feeling). I think, I know just the perfect person, who will soon be able to sport a luxury soft scarf to wrap many times around her neck…