Blink… hov, der gik vist lige et par uger! Det sker jo en gang imellem på trods af andre intentioner.

Nå, der er nu gang i tingene herhjemme. Der strikkes lystigt for at nå en hemmelig deadline (tys tys), men jeg tror det går, så jeg er glad, omend det er et meget blogfattigt strikketøj. Derudover så nærmer julen sig i fuldt firspring. Jeg tog det første erkendelsesskridt i dag og viklede lyskæden om vores altan. Det ser nu rigtig hyggeligt ud med de små lys tændt i de (mange) mørke timer.

Blink… well, it seems like a couple of weeks have disappeared! It sometimes happens even though you wish it otherwise.

Anyway, things are happening at casa-del-lykkefanten. I am knitting like the wind against an approaching secret deadlin (shyyyy), but I think I’m going to win this one, so I am very very happy, although without much blogging material. Furthermore Christmas is coming and the time seems to fly. I took the first step on the road to acceptance by hanging a chain of little lights on our balcony. It looks very lovely with the little lights twinkling in the (many) dark hours.

Ellers kredser tankerne meget om julekalendere. For det første har jeg meldt mig under fanerne for “den kreative pakkekalender” og ideerne myldrer rundt i hjernekisten. I aften skal første forsøg gøres, men mere om det i en anden post (hvis det altså lykkes).

Den anden julekalender er mere langsigtet. Der har spredt sig en julekalenderbroderialong rundt omkring hos flere  i blogland, og jeg har brugt noget tid på at trawle internettet for en passende kalender til MM. Deadlinen er jo heldigvis først næste år, så jeg tror, det går. Det var svært at finde noget, som jeg synes var helt rigtigt hos nogle af de store udbydere af kits, men til gengæld fandt jeg et meget flot gratis mønster, som jeg så vil fifle lidt med at få til at passe. Ugens opgave er at indkøbe materialerne. Derefter gælder det bare om at få broderet mindst 2 tal om måneden for at få det til at passe!

Lately my thoughts have been circling about advent calendars. Firstly, I have signed up for the “creative advent calendar” and the ideas are coming in fast and low. Tonight will set the scene for my first attempts, but more about that later (if I succeed).

The other advent calendar is more of a long term project. A taste for an advent-calendar-embroidery-along has hit many others around blogland, and I have been trawling the internet for the right one for MM. The deadline is not before next year, so I think, I’ll manage it. I found it hard to find a kit that seemed right, but during my search I stumbled across a beautiful free pattern, which will be the basis for a calendar for MM. The task of this week is to buy the materials. Then I just have to embroider at least 2 numbers per month to make the job fit the time available.