Endelig fredag… nogle gange er det næsten som om, man holder vejret og først rigtig puster ud, når weekenden melder sin ankomst. Så kan man endelig nå noget af det, man i hvert fald ikke kunne overskue i løbet af ugen.

Nu nåede jeg heldigvis lidt i dag, for jeg snød og fleksede et par timer til fritid i eftermiddags. Det var helt forfriskende at se hjemmet i dagslys, og det betød at jeg kunne få øje på hæren af nullermænd, da jeg angreb den med støvsugeren. Nu er her renere, og det ryddelige kommer jeg nok til i løbet af aftenen (måske).

Finally Friday… sometimes it feels like I’m holding my breath all week long and only dare to breathe deeply when the weekend has arrived. Then I feel like I’m getting somewhere with all the things I didn’t manage to do during the week.

Actually I cheated a bit today and started the weekend early by flexing a couple of hours from work. It was rather nice to see the home in daylight again, and it at least meant I could see where I should aim the vacuum cleaner in the battle against the armies of dust bunnies. Now it is a whole lot cleaner, though admittedly still rather disorderly. Perhaps I’ll tackle that later (maybe).

Men først lidt tid på computeren. Til at læse blogs og til at lægge en post ud selv. MM og jeg har været alene hjemme i aften (og er det vel i og for sig stadig), da Magen julefrokosterer. Mens vi har leget (med Duplo tog), har jeg også leget med mit kameras indstillinger. Det måtte for filan da vel kunne tage ordentlige billeder indendørs i lampelys. Efter lidt fiflerier (omkring 100 billeder vil jeg tro) fandt jeg et par ting, der virkede, eller i det mindste virkede bedre end sædvanligt.

First however, some time at the computer. Blog reading and blog writing. MM and I have been alone tonight (still are). While we played (mainly with Duplo trains), I also played with the settings on my camera. Somehow I thought it should be able to take some proper pictures indoor in lamp lighted areas. After some trial and error (I believe I have about 100 pictures), I found a couple of things that worked, or at least that worked better than usually.

Det blev også til lidt billeder af noget af julepynten i hjemmet. Ikke mindst fordi jeg nu kan afsløre, hvad nogle af mine syslerier med papir og saks er blevet til. Bella har nemlig modtaget (og åbnet) sin pakke i den kreative pakkekalender. Uglerne blev inspireret af Kastrup lufthavns juleudsmykning i år. Dog synes jeg, de manglede lidt ekstra, så hos mig har de fået vinger, fødder og ikke mindst hjerter. Jeg har tænkt mig at lægge en skabelon ud, og forhåbentlig bliver det inden jul, men ellers er de jo heldigvis søde året rundt.

I also took a picture of some of the decorations. This is mostly because I am free to reveal some of my playings with paper and sissor. Bella has received (and opened) her present for the creative advent calendar. I got the inspiration for the owls from the decorations at the Copenhagen Airport. I thought their owls were cute but still lacking something extra, so I added wings, feet and, not least, hearts. I have planned to share the template for them, hopefully before Christmas, but if not, their pretty cute all the year.