Jeg har gang i flere nye designs. Enkelte af dem er “hemmelige”, men med et par af dem, kan jeg vise processen her på bloggen. Det første er en hue, som har ligget som skitse på min computer i ganske lang tid, men til åbningen af Rasmilla Garn & Strik, fik jeg rigtig hul på processen. Det resulterede selvfølgelig i, at jeg købte en ny pind, noget garn og gik i gang på stedet.

I am working on several new designs. A couple of them are “secrect”, but some of the others I am able to show the process of working with the design here on the blog. The first, I’m going to show, is a hat, which has been lying as a scetch on my computer for quite a while. However, at the opening of Rasmilla Garn & Strik, I finally got a firm grip on the idea, which of course resulted in me buying needles, yarn and casting on on the spot.

Et par dage senere var jeg færdig med den første prototype. MM er yderst tilfreds og proklamerer stolt, at det er hans hue! Jeg kan se flere muligheder for forbedringer, men er ret godt tilfreds med dette første forsøg. Næste udgave bliver en voksenstørrelse til Magen, der har indrømmet, at han også godt gider have en hue med et firben. Lige nu går mine overvejelser på, om firbenet skal have øjne eller ej… nogen forslag?

A couple of days later I had finished the first prototype. MM is very happy and proudly proclaims that it is his hat! I can see several opportunities for improvements, but I am very happy with this first trial of the pattern. The next version will be adult sized and the Mate has admitted that he too would like a lizard hat. At the moment my considerations are on the point of the lizards eyes… yes or no?