Det nye år venter lige om hjørnet. Vi siger farvel og mange tak til 2011, der på mange måder var et helt fantastisk år. Jeg håber, at 2012 bliver ligeså godt. Strikke- og designmæssigt venter der en masse spændende udfordringer og muligheder i 2012, som jeg glæder mig til at give mig i kast med. I stedet for at se tilbage på det, jeg har lavet i det forgangne år, vil jeg hellere (i hvert fald i denne post) se fremad mod de nye og spændende ting, der lige nu er i gang for mig.

The new year is almost here. We say goodbye and thank you to 2011, which in many, many ways was a fantastic year. I hope that 2012 will be just as good. In the case of the knitting and designing it certainly will be a year with lots of challenges and possibilities and I look very much forward to diving head-long into it. Instead of looking back on all the things I made during this past year, I’d much rather (at least in this post) look forward towards the new and exciting things I’m currently working on.

Bunken på billedet er bare de designs, der forhåbentlig bliver færdige og udgivet i løbet af de første par måneder af året. Der er et par designs til Filcolana, som skal være færdige inden TEX-Stil messen i Vejle i midten af januar. Så er der et par sjalsdesigns til BC Garn og endelig et lille barnevognstæppe og endnu et sjal til min egen Ravelry butik. Perlepulsvarmerne med flerfarve mønsteret i perlerne har jeg tænkt mig at give anvisninger på her på siden, så må vi se om jeg kan forklare det ordenligt.

Jeg glæder mig til 2012, og jeg vil gerne sige mange tusinde tak til alle jer, der har lagt vejen omkring bloggen, eller min side på Ravelry. Jeg glæder mig til, at vi “ses” i det nye år.

The pile in the picture is just the designs, which hopefully will be done and published in the course of the first few months of the new year. There are a couple of designs for Filcolana, which needs to be done before the TEX-Stil trade show in Vejle in January. Then there are a couple of shawl designs for BC Garn, and finally a little baby blanket and another shawl for my own Ravelry store. The multi colour beaded cuffs will hopefully appear on this blog with directions, assuming I can make it understood how to plan the multi colour sequences.

I look forward to 2012, and I would like to say thank you, and thank you again to all of you who have visited the blog or my Ravelry page. I look forward to “seeing” you in 2012.