Jeg blev kun færdig med én af drengenes trøjer, den anden er jeg nået ca. halvvejs med, så der er ikke strikket til en guldmedalje, men trods alt en af sølv. MM er meget lykkelig for sin trøje og brugte også de sidste dage på at spørge om hans trøje var færdig. Han lod sig også lokke til en tur på legeplads iført ny trøje og piratbukser i lørdags, hvor det faktisk var så varmt, at det tangerede dårligt forældreskab at lade drenge prøve sin nye trøje, men han ville jo så gerne…

I only managed to finish one of the sweaters for the boys, the other is about halfway done. So I haven’t knit to deserve a gold medal, but still I think I deserve one of silver. MM is very happy with his new sweater and asked several times the last days before I finished if his new sweater was done. He was neither hard to persuade to a little trip to the playground wearing the sweater and short trousers this Saturday, where the weather was actually so hot that it was paramount to bad parentship to let him wear wool, but he did want to…

 

Modellen er Viggo fra Sanne = Rasmillas hånd. En skøn og dejlig model, der også er nem at tilpasse. Jeg strikkede str. 4/5 år til min lange knap-4-årige og strikkede både ærmer og krop en del riller længere. Det tror jeg var godt, for ærmerne passer på en prik lige nu, håbet er at de holder den kolde sæson med.

The design is Viggo from Sanne = Rasmillas wonderful production. A lovely sweater which also is easy to adjust. I knit a size 4/5 year for my long almost-4-year-old and knit both sleeves and body several ridges longer. This turned out to be a wise decision, since the sleeves fit just right when he tried it on, so the hope is that they’ll fit during the winter too.

Det meste af trøjen er strikket enten i bil til og fra Østrig på familiens sommerferie eller foran ferielejlighedens fjernsyn til OL om aftenen, altså også et projekt, der er nemt at gå til og fra. Et absolut must for feriestrik.

Most of the sweater is knit either in the car driving to and from Austria on the family sommer vacation or in front of the tv in the rented appartment watching OL in the evenings, in other words, it is a project which is easy to put down and take up. An absolute must for any vacation knitting project.

  • Ravellenic II for MM (Ravelry project page)
  • Opskrift/Pattern: Viggo by Sanne Bjerregaard
  • Garn/Yarn: Rasmilla yndlingsgarn, fv. 009 (sennep), 067 (mk turkis), 061 (blågrå), 208 g
  • Pinde/Needles: 3½mm + 4mm