Jeg havde også to nye designs hos BC Garn på TEX-Stil messen i Vejle. Læsere af bloggen vil nu nok kunne genkende dem, for jeg har vist lidt af processen herinde. Sjalerne hedder Salva og Salvie og er nærmest søstersjaler, i hvert fald er det to sjaler, der har den samme grundidé. Salva er det firkantede, mens Salvie er trekantet.

I also had two new designs at BC Garn’s stand at the TEX-Stil Trade Show in Vejle. Readers of the blog will be able to recognize them, since I’ve blogged a bit about the design process in here. The shawls are called Salva and Salvie and are closely related, possibly sisters. It is at least easy to see that both shawls share a common design concept. Salva is the square shawl and Salvie is the triangular shawl.

              

Sjalerne kommer i BC Garns KNIT-TO-GO, som er deres nye kit koncept med opskrift og garn i en god og solid pose med træklukning. Den kan man nemt bruge som strikkepose, først til kittet og siden til andre gode sager. Jeg var så heldig at få en pose (dog uden garn) med hjem fra messen og den blev øjeblikkelig taget i brug til LBs Ravellenic sweater.

The shawls will be available as KNIT-TO-GO, which is BC Garn’s new kit koncept, where pattern and yarn is presented in a sturdy but good bag, which is easy to use as a project bag, first for the kit and since for other projects. I was lucky enough to get one as a sample (though without yarn) at the show and I immediately transferred LB’s Ravellenic sweater to it.

Salvie og Salva hedder også de mere anonyme BC navne 3081BC og 3082BC og kan snart findes på deres hjemmeside og på Ravelry. Opskrifterne er ikke til salg uden garn. Salvie er strikket i Silkbloom Extra Fino, og Salva er strikket i Tussah Silke, begge er skønne garner. Garner og opskrifter kan fås hos BC Garns forhandlere, der kan findes via dette link.

Salvie and Salva has the more common BC names  3081BC and 3082BC and can soon be found both at the company home page and at Ravelry. The patterns are not for sale without yarn. Salvie is knitted in Silkbloom Extra Fino and Salva is knitted in Tussah Silk, both which are absolutely wonderful yarns. Yarns and patterns can be purchased at retailers of BC Garn, all of whom can be found via this link.

Jeg er allerede gået i gang med de næste par sjaler, som BC Garn har bestilt til januarmessen. Det er sjovt som ideerne straks kommer myldrende, så snart man giver dem en chance.

I’ve already started working on some ideas for the next two shawls that BC Garn has ordered for the show in January. Ideas are already vying for room in my head.