Lidt forsinket i forhold til OL-strik, men stadig i god tid inden det kolde vejr, er jeg nu blevet færdig med LBs Viggo. Den blev faktisk færdig for et par dage siden, midt i hedebølgen, så fin timing! Den fløj af pindene næsten helt af sig selv, for som mange havde kommenteret (og ret i), så sad opskriften jo i fingrene… og så er det jo også en mindre størrelse.

A bit too late for Olympic knitting, but still in good time before the cold weather. LB’s Viggo is finished. I actually finished it a couple of days ago while Denmark was scorcing in a heat wave… neat timing, right? It almost flew of the needles, just as many predicted in the comments, because the pattern was still in the fingers… and of course LB is quite a bit smaller than MM so his sweater is smaller as well.

Det er altså en skøn opskrift. Jeg tror såmæn, jeg kunne finde på at strikke den igen (igen, igen), meeeen måske først efter jeg har haft en lille pause. Grundet den hedebølge, der accompagnerede afslutningen, får I ingen billeder af LB i trøjen. MM kan selv sige fra, så han kan tåle det, LB kan bare koge over. Men trøjerne er da meget fine sammen, ikke? Sjovt som man kan få helt forskellige udtryk ud af at bytte lidt om på rækkefølgen af tre farver.

This pattern can’t be praised enough, it is really good and well written. I actually think, I might knit a Viggo more, but probably first after a wee break. Due to the afore mentioned heat wave, which accompagnied the finishing, you won’t get pictures of LB in the sweater (at least not yet). MM can say no and “I’m hot”, so he’ll survive. LB can only become overheated. But the sweaters are rather cute together even without the boy-filling. It’s fun how different they look, just because I’ve switched the places of the three colours.

  • Ravellenic Viggo (Ravelry project)
  • Opskrift/Pattern: Viggo by Sanne Bjerregaard, str. 1 år (size 1 year)
  • Garn/Yarn: Rasmilla Yndlingsgarn, 141 g
  • Pinde/Needles: 3½mm + 4mm