efeu-greenEfeu, en hue med snoningsmønster, er inspireret af den krybende efeu, der snor og slynger sig op af træerne. Mønsteret har tidligere kun været tilgængeligt som kit med garn, men det kan nu købes direkte som pdf-mønster via nedenstående link (også for folk uden Ravelry). Jeg er glad for at kunne tilbyde det her via bloggen.

Efeu, a hat with cables, is inspired by the crawling ivy (efeu in Danish) that winds and inches up the trees. The pattern has previously only been available as a kit with yarn, but it can now be bought directly as a pdf-pattern from the link below (also for people without Ravelry). I’m very happy to be able to offer it from the blog.

Mønster/Pattern: Efeu (Ravelry link)

Størrelser/Sizes: To voksenstørrelser (M og XL) samt anvisninger til børnestørrelse / Two adult sizes (M and XL) and suggestions for making it a children’s size.

Garn/Yarn: Worsted weight (modellen på billedet er strikket i Organik / the example in the picture is knitted in Organik)

Pinde/Needles: 4mm

Sprog/Languages: Dansk og Engelsk / Danish and English

Pris/Price: 30 Dkkr

buy-now