Mandag morgen i regnvejr… det burde egentlig ikke vække glæde, men jeg har lige fået et grundigt boost selvtillid og glæde, for jeg har lige været ovre og købe det nye nummer af Hendes Verden. I dagens udgave er der et tillæg med sokker, og tænk en gang, mine London Man fra Filcolana er på forsiden. Så kan dagen da ikke blive helt ringe! Nå ja, varm kaffe og en chokoladecroissant er heller ikke at foragte.

Monday morning in drousing rain… it doesn’t sound like the recipe for joy, but I’ve just been given a very healthy boost of self confidence and happiness. The reason being that I’ve just snatched up this weeks print of the magazine Hendes Verden, where they have a pamplet of sock patterns, and would you believe it, my London Man from Filcolana is on the front. This makes it quite impossible for this to be a bad day! Well, hot coffee and a chocolate croissant has also been know for their joy-bringing qualities.