KSL_vinterhjerte_medium2

Jeg har vist disse hansker før, men gør det gerne igen, for jeg er nemlig stadig ret glad for dem. Undskyldningen er ganske ligetil, for opskriften på Vinterhjerte kan nu findes gratis på Filcolanas hjemmeside (og her på Ravelry) både på dansk og engelsk (og snart også på tysk). Nu kan I altså også strikke et par simple og fine handsker med vinterhjerter på. Handskerne er strikket i én farve i Arwetta Classic, hvorefter motivet med snefnugget og hjertet er broderet på med maskesting. Der er også frit slag for at finde på et andet motiv eller lade handskerne være helt enkel og ensfarvede.

Jeg er for øvrigt vild med at designe for Nanna, for ikke alene har hun en fantastisk farvesans og noget lækkert garn – hun tager også helt vildt gode billeder, der får mine design til at se super godt ud, og det kan man da bare elske, ikke?

I’ve show these gloves before, but I’m perfectly willing to do it again, as I’m still rather proud of this design. As it happens, I have a good excuse, because the pattern for Vinterhjerte can now be found for free on Filcolana’s homepage (and here on Ravelry) both in Danish and English (and soon to be German). So now, everyone can knit a pair of simple and pretty gloves with winter hearts on them. The gloves are knit using one colour of Arwetta Classic, and then the snow flake and the heart are embroidered with duplicate stitches. You can also choose to make your own decoration or leave the gloves in their simplicity.

I hope it’s not too much when I say that I love designing for Nanna (the owner of Filcolana). She has a wonderful colour sense, a really great selection of yarn – and she takes the prettiest pictures, which makes my design look really great, and that I have to love, right?

KSL_vinterhjerte3_medium2